Rhino

Rhino Camera Gear är en amerikansk tillverkare av professionell utrustning för moderna filmskapare och kreatörer. I Rhinos utbud hittar du bland annat det 4-axliga Motion Control-systemet och sliders för proffs. Rhino sliders och Motion Control är de perfekta verktygen för dig som vill skapa fantastiska videos, fokusdragningar eller effekter med din DSLR, spegelfria kamera eller videokamera. Rhino sliders är kompakta, lätta att jobba med och har flera fantastiska funktioner som gör att din video sticker ut från mängden!

Kategorier

Alla
Alla:3
Alla
3

Sortera efter:

Visa som

Motion Control

Med Rhinos 4-axliga Motion Control-system kommer du kunna ta din kreativitet till helt nya höjder och upptäcka hur enkelt det är att göra häftiga videos. Systemen låter dig skapa video och snygga b-rolls med precision, både vid panorering/lutningsrörelser och för närbilder. Om du vloggar kan du enkelt använda den automatiska ansiktsspårningen när du filmar ensam. I intervjuer kan du ställa in ett looping-rörelse som automatiskt spårar ditt intervjuobjekts ansikte om han eller hon är i position. De är också perfekta för att skapa time lapse-videor, där du kan använda motorn med högt vridmoment för stabila och coola vertikala eller tiltade rörelser.

Du kan köpa Motion Control-systemet i separata delar eller i ett kit, beroende på vad du ska använda det till.

ROV-motoriserade sliders

Rhino Camera Gear erbjuder också ultrakompakta motoriserade sliders för både DSLR/spegellösa kameror och smartphones. Batteriet i ROV PRO-modellen har en stor kapacitet på upp till hela 24 timmar av kreativt filmskapande och kan ta en utrustning på upp till 2,3kg. ROV Mobile-modellen levereras också med en motor och kan fås med ett utbytbart smartphonefäste. Båda sliders kan köpas i två olika längder, 20 eller 40 cm.

Om Rhino Camera Gear

Rhino började sin resa 2011 som ett spännande Kickstarter-projekt när de lanserade sin första produkt, stabilisatorn Rhino Steady. Efter en otroligt bra Kickstarter-kampanj började de tillverka stabilisatorerna och lyckades skapa en prototyp av sin senaste idé, Rhino Slider. Sedan dess har de ständigt kommit med nya idéer och fortsatt sin utveckling av innovativa produkter för filmindustrin, så att du som filmskapare kan berätta din historia på ditt eget sätt!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste produktnyheterna, inspiration och erbjudanden.