Det här är Focus Nordic

Foto: Ole Henrik Skjelstad

Focus Nordic är den ledande distributören av foto, video och optik i Europa med fler än 80 varumärken representerade på 28 marknader. Vi leder branschen framåt och är dedikerade till att dela kunskap och inspiration. Vår estimerade årsomsättning är 65 miljoner euro.

Med ekonomiska skalbarhetsfördelar mellan länder, språk, valutor och kulturer representerar Focus Nordic effektivt ett stort antal tillverkare och varumärken inom foto, video och kikare. Detta för att erbjuda ett omfattande och brett produktsortiment. Vi har ett centraliserat huvudkontor i Sverige som täcker logistik, produktledning, marknadsföring, ekonomi och IT. Tillsammans med marknadsexpertis i våra lokala säljteam, täcker vi alla våra lokala marknader.

 

Vår mission

Vår mission är att förse slutanvändarna med allt de behöver för en optimal foto-, video- och kikarupplevelse, och att vara den bästa partnern för våra tillverkare och leverantörer. Detta genom att tillföra värde till deras varumärken med högsta möjliga varumärkessynlighet, varumärkeskännedom och marknadsandelar.

 

Vår vision

Vår vision är att vara nummer ett när det gäller intäkter, resultat och rykte på alla de marknader där vi finns representerade. Vi strävar efter att vara den mest uppskattade partnern inom foto, video och kikare för våra kunder och leverantörer genom att tillföra värde till deras verksamhet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste produktnyheterna, inspiration och erbjudanden.