Tourbox

Tourbox grundades 2016 med målet att skapa verktyg som skulle förändra världen för innehållsskapare. Tourbox strävar ständigt efter att möta kundernas behov när det gäller att arbeta mer effektivt och har fått mycket uppskattning från den kreativa industrin och har blivit många kreatörers förstahandsval för att påskynda sina arbetsflöden.Tourbox är ett innovativt varumärke som erbjuder en heltäckande lösning för kreativa yrkesverksamma som vill effektivisera sitt arbetsflöde och öka sin produktivitet. Med en snygg och intuitiv design erbjuder Tourbox anpassningsbara kontrollenheter som kan användas med en mängd olika programvaror, till exempel Photoshop, DaVinci Resolve, Lightroom och Premiere Pro.

En av de viktigaste fördelarna med Tourbox är dess förmåga att snabba upp repetitiva arbetsuppgifter och minska den tid som behövs för att utföra komplexa operationer. Genom att mappa upp tangentbordsgenvägar, musklick och andra inmatningar till enhetens fysiska knappar och rattar gör Tourbox det möjligt för användarna att arbeta mer effektivt och ändamålsenligt, oavsett om de retuscherar foton, redigerar videor eller designar grafi.k

Kategorier

Alla
Alla:2
Alla
2

Sortera efter:

Visa som

TourboxNEO controller for digital creators
Art.nr.
121177
EAN
8600039962250
I lager
2 199,00 kr
TourboxELITE controller for digital creators
Art.nr.
121407
EAN
6973298600020
Tillfälligt slut
3 399,00 kr

TourBox NEO

TourBox NEO är en mycket avancerad och mångsidig kontrollenhet som är utformad för kreatörer som arbetar med foto- och videoredigeringsprogram, grafiska designverktyg och andra kreativa program. Den erbjuder ett kraftfullt och intuitivt sätt att interagera med dessa program och hjälper användarna att effektivisera sitt arbetsflöde och öka sin produktivitet.

TourBox NEO har en kompakt och ergonomisk design som passar bekvämt i din hand. Den har en rad programmerbara knappar, rattar och reglage som kan anpassas för att passa dina specifika behov. På så sätt kan du snabbt få tillgång till vanligt förekommande funktioner och verktyg, vilket sparar tid och minskar behovet av kortkommandon på tangentbordet. En av de utmärkande egenskaperna hos TourBox NEO är det intuitiva gränssnittet, som är utformat för att fungera sömlöst med ett stort antal kreativa program. Det stöder populära program som Adobe Photoshop, Lightroom, Premiere Pro och After Effects samt Capture One, Final Cut Pro och DaVinci Resolve

TourBox Elite

TourBox Elite har en snygg och elegant design som är både ergonomisk och funktionell, med en rad programmerbara knappar, rattar och reglage som kan anpassas för att passa dina specifika behov. På så sätt kan du snabbt få tillgång till vanligt förekommande funktioner och verktyg, vilket minskar behovet av tangentbordsgenvägar och andra besvärliga inmatningar.

En av de utmärkande egenskaperna hos TourBox Elite är det intuitiva gränssnittet, som är utformat för att fungera smidigt med ett brett utbud av kreativa program. Det stöder populära program som Adobe Photoshop, Lightroom, Premiere Pro och After Effects samt Capture One, Final Cut Pro och DaVinci Resolve. TourBox Elite är mycket anpassningsbar, vilket gör att du kan skapa egna profiler och förinställningar för olika program och arbetsflöden. Detta innebär att du enkelt kan växla mellan olika projekt eller uppgifter utan att behöva programmera om kontrollenheten varje gång.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste produktnyheterna, inspiration och erbjudanden.