Foto
Video

Digipower

Digipower är ett techbolag som designar och producerar ett brett utbud av mobil- och kameratillbehör som är perfekta för vlogging, Youtubing och online-möten. Deras produkter sticker ut tack vare deras engagemang för kvalitet och unik design. De erbjuder vloggkit för smartphones, ringlampor, mikrofoner, kameramonterade LED-lampor, stativ, batteriladdare, trådlösa batteriladdare, Powerbanks, ljudadaptrar och mer.

Digipower:
12

Sortera efter:

Visa som

Vloggingkit

Vlogging och Youtubing är en ständigt växande bransch, och om du vill sticka ut i mängden och lyckas behöver du utrustningen som gör att du kan ta dina kreationer till en annan nivå. Digipower erbjuder vloggingkit som består av ett ministativ, en extern mikrofon, en mobilhållare, med eller utan en trådlös fjärrkontroll och en LED-lampa. Utrustningen som du får i vloggkitten har allt du behöver för att öka videokvaliteten, både visuellt och ljudmässigt.

Ringlampor och tillbehör

Förutom vloggingkit har Digipower ett brett sortiment av användbara tillbehör som kan användas till mycket. Om du vill skapa Youtube-videor eller ta bra bilder har de Ringljus som ger dina kreationer ett mycket bra ljus. Ringlamporna kan köpas med eller utan RGB-färger och trådlös fjärrkontroll. De erbjuder också fästen och stativ för både smartphones och kompaktkameror, externa shotgun-mikrofoner, trådlösa batteriladdare och Powerbanks och mer.

Om Digipower

Digipower grundades 2009 och deras huvudkontor finns i San Francisco, USA. Digipower har varit banbrytande inom den digitala tillbehörskategorin med stark branschinsikt och ett engagemang för unik produktdesign och teknik. De strävar efter att vara den partner du kan lita på för att leverera kvalitativa och innovativa tillbehör för att stödja din livsstil.

Välj region