Foto
Video & drönare

Streetfoto med Ricoh GR III och Lume Cube

Foto: Tomas Wikers · @tomaswikers

Lägg lite ljus till dina gatubilder med Lume Cube

Under perioden 12/3 - 30/4 2021 får du en Lume Cube GRATIS (värde ca 1149 SEK) när du köper en Ricoh GR III. Med den superkompakta och extremt ljusstarka Lume Cube är det lättare än någonsin att lysa upp bilderna eller skapa den där effekten du alltid drömt om.

Allt:
1

Sortera efter:

Visa som

Fånga ögonblicken på gatan

Gatan är en scen där kulisser och huvudpersoner ändras varje sekund. Gatufotografering är ett sätt att utforska, observera och fånga ögonblick, känslor, stämningar och vardagsliv.

Ett gatufoto behöver inte nödvändigtvis tas på en gata eller i en stadsmiljö. Små, roliga situationer kan uppstå var som helst där människor möts - som i en park, på ett kafé eller i en frisörsalong. Stanna några minuter och se dig omkring, kanske händer det något spännande. Om inte, gå vidare och prova en annan plats eller gå tillbaka senare.

Alla bilder av Tomas Wikers | @tomaswikers

Om Ricoh GR III

Vid gatufotografering vill man helst smälta in i miljön och inte dra för mycket uppmärksamhet till sig själv. Den kompakta Ricoh GR III är ett utmärkt val. Den är en glädje att fotografera med och den är lätt att bära med sig. När du inte använder kameran passar den perfekt i fickan.

Detta är en kompaktkamera designad för riktigt seriös fotografering. Trots sitt fickvänliga format har den en prestanda som motsvarar en systemkameras och ger dig manuell kontroll över exponering och andra viktiga inställningar. Ricoh GR III är utrustad med en 24 megapixels APS-C sensor, ett snabbt vidvinkelobjektiv motsvarande 28 mm och inbyggd bildstabilisering. Trådlös anslutning hjälper dig att dela bilderna, direkt efter fotografering.

 

Om Lume Cube

Lume Cube 2.0 är det ultimata ljusverktyget för kreatörer. Den är utformad för att prestera i alla miljöer och i alla väder. Lume Cube 2.0 är den perfekta kombinationen av storlek och kraft. Med en höjd på enbart 4cm har den ändå tillräcklig med kraft för att lysa upp rummet! Koppla ihop den med din kamera, drönare, smartphone, actionkamera eller annan enhet för att få bättre belysning.

Lume Cube 2.0 är det minsta och mest funktionsfyllda, professionella LED-ljuset för foto och video på marknaden. Med det senaste inom LED-teknologi & USB-C laddning representerar Lume Cube 2.0 framtiden för kraftfull bärbar belysning. Det nya objektivet avger ett dagsljusbalanserat 95+ CRI-ljus har en spridningsvinkel på 80°som ger en ren spridning med noll hotspots.

Välj region