Hur man skapar ett collage med Polaroid Lab

2021-05-28

Collage-funktionen är ett av de kreativa verktyg som finns i Polaroid Lab. Med det kan man skapa en mosaik av sina digitala favoritbilder.

Att skapa ett collage är enkelt och roligt, följ bara dessa steg:

  1. Tryck på Polaroid Lab-ikonen i app-menyn.
  2. Välj ditt foto (du får bäst resultat om du väljer ett väl upplyst foto med ljusa färger och olika element väl fördelade i hela bilden) och tryck på Nästa längst upp till höger.
  3. Välj storleken på ditt collage från det övre fältet. Du kan välja det alternativ du föredrar, rörigt eller prydligt. Appen visar alla exponeringar du behöver för att få collaget gjort. Tryck på pilen längst ned till höger.
  4. Den första är markerad i orange för att visa att det är den första bilden som exponeras. Tryck på bocken när du är redo för din första exponering och följ instruktionerna i appen. Tryck på den röda knappen på Polaroid Lab för att få den första bilden.
  5. När du tar upp telefonen märker du att den andra bilden nu är markerad i orange.
  6. Om du inte är nöjd med något och vill försöka igen, gå tillbaka och tryck på den första bilden igen.
  7. Gå framåt och gör lika för alla exponeringar.
  8. Om du väljer ett collage som består av mer än åtta bilder, tar du bara bort den tomma filmpatronen och byter ut mot en ny. Appen kommer ihåg var du är så du behöver bara trycka på bocken för att fortsätta och göra klart din exponering.
  9. Låt alla bilder utvecklas helt och håll dem borta från ljus.

Polaroid

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste produktnyheterna, inspiration och erbjudanden.