alt=""

Kom ihåg mig
alt=""

TAMRON

Tamron - 5 Year Warranty


Tamron Co., Ltd. en av världens största och ledande tillverkare av objektiv, inför en utökad garanti i alla länder inom EU, samt i Andorra, Gibraltar, Island, Norge, Turkiet och Ukraina.

Den utökade garantin gäller…objektiv inköpta i något av ovanstående länder efter den 1/1 2013. För att garantin ska gälla ska objektivet registreras på: www.5years.tamron.eu, senast två månader efter inköp. Registrering är möjlig fr.o.m 1 april och objektiv inköpta i början av året kommer att gå att registrera trots att inköpet gjorts mer än två månader innan.

Större trygghet vid köp
“Tamron har under de senaste åren haft en kraftig tillväxt I både försäljning och marknadsandelar, och vill med den utökade garantin stärka sin position på marknaden ytterligare”, säger Karsten Rath, Marketing Director hos Focus Nordic, Tamrons nordiska distributör.

Tamron

Om Tamron

Tamron Co., Ltd. är en japansk tillverkare av fotografiska objektiv, optiska komponenter och industriell optik. Sony är en betydande aktieägare i företaget, och de båda företagen har gemensamt utvecklat en rad Sony-objektiv för Sonys digitala SLR-kameror. Tamron grundades den 1 november 1950 och har idag runt 5 000 medarbetare.