alt=""

Kom ihåg mig
alt=""

Pressmeddelande

2011-09-26

Kodak breddar sin distribution av film och fotografiskt papper för minilab

logo

Fr.o.m 1:a oktober kommer Focus Nordic distribuera Kodak sortiment av film och fotografiskt papper för minilab i Sverige.  Sedan tidigare är Focus Nordic distributör av Kodaks analoga produkter i Norge och Danmark.

Som världens genom tiderna främsta innovatör inom bildhantering hjälper Kodak konsumenter, företag och kreatörer att dela med sig av bilder, information och tryck, för att förenkla och berika deras liv. Kodak film och material har bibehållit en stark marknadsposition i alla viktiga produktkategorier. I denna portfölj ingår film och material för såväl konsumentbruk som för professionellt användande.

”Dessa fina produkter och starka varumärke passar mycket bra in i vår strävan att erbjuda det bästa inom foto”, säger Thomas Wernbo, VD hos Focus Nordic.

Ända sedan Focus Nordic bildades, den 1 januari 2010, och de tre bolagen Aronsen A/S från Norge, Westheimer A/S från Danmark, Focus Trading AB från Sverige och Focus Image OY från Finland, blev till ett bolag, har målsättningen varit att kunna erbjuda samma starka varumärken i hela norden. Detta är ytterligare en bit på vägen.

För ytterligare information: Per Skog, e-post per.skog@focusnordic.se

 

Nyhetsarkivet